1

Фрозен еспресо

50

класик, чиз, чоко, тофи

NEW

ПАКЕТ

NEW

Свежо цедени

NEW

Еспресо

50

Макијато

50

Фредо еспресо

60

Какао

60

Нескафе

80

Нескафе со вкусови

90

Ванила, чоколадо, лешник

Капучино

60

Несквик

70

Чај

60

Салеп

70

Топло чоколадо

80

Топло чоколадо со плазма

90

Пепси

80

Миринда

80

7ап

80

Газоза

80

Мохито сода

100

Цеден сок

100

Лимон, Портокал, Микс

Цевитана

50

Мохито коктел

100

NEW

Густи сок

90

NEW

Вода Роса

50

Минерална вода

50

Ред бул

170

Фереро

90

фереро десерт

NEW

Сникерс

90

сникерс десерт

Фрут

90

овошен десерт

Чизкејк

90

Класик

50

NEW

Чоко

50

NEW

Тофи

50

NEW

Чизкејк

50

NEW

Ванила

70

NEW

Чоко

70

NEW

Тофи

80

NEW

Чизкејк

70

NEW

Микс

70

NEW

Јагода

80

Чоко шејк

80

Кокос шејк

80

Орео

80

MilkShake Bubble Tea

100

Јагода, Кокос, Чоколадо, Ванила

NEW

Какао/Несквик Bubble Tea

100

NEW

Нескафе Bubble Tea

100

Класик, Чоколадо, Ванила, Ирско

NEW

Bubble Tea

100

NEW

Ракија

70

Жолта

Коњак

80

Коњак Black

100

Шток

100

Узо

80

Мартини

70

Пелинковац

80

Пелинковац Аntic

100

Јегермаистер

100

Вигор

80

вотка

Смирноф

100

вотка

Финландија

100

вотка

Финландија кренбери

110

вотка

Апсолут

120

вотка

Белведере

250

вотка

Греј Гус

300

вотка

ЈБ

140

виски

Jonnie Walker

140

виски

Jack Daniels

170

виски

Jamison

150

виски

Александрија

150

0,187л

Вино

Златен Даб

100

пиво

Златен даб темно

100

пиво

Туборг

130

Пиво

Карлсберг

150

Пиво

Џин SAX

80

џин

Бифитер

100

џин

Gordons

100

џин

Џин Gordons pink

100

џин

Бомбај

170

џин

Хендрикс

250

џин